Haulikko katsastus (peruttu!)

Ajankohta

 09.05.2020
 10:00

Lajit

Metsästyshaulikko
Metsästystrap

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen mahdollista paikanpäällä

Järjestäjä

Laihia

Osoite

Allisentie 165
66450, Jakkula
Iso kartta Ajo-ohjeet

Lisätiedot

KESÄ 2020

Yleistä:

Kilpailut ovat kaikille avoimet. Hirvenjuoksuissa ilmoittautumiset ja lähtöajat paikan päällä. Kaikissa hirvenjuoksukilpailuissa on myös kävelysarjat, ellei järjestäjä toisin ilmoita. Palkinnot jaetaan kilpailukohtaisesti.

Hirvenjuoksun sarjat: M+M50, M60, M70, M80, S sekä N+N50+N65 (= 6 sarjaa). Hirvikävelyn sarjat: alle 65, yli 65+N+S (= 2 sarjaa).

Metsästysammuntojen kiväärilajien ilmoittautumiset järjestäjien haluamalla tavalla. Haulikkokisat alkavat klo 10.00, ilmoittautuminen klo 9.30 mennessä paikan päällä. Kun ilmoittautumisaika on ohi, arvotaan erät. Ensimmäinen erä on syytä aloittaa heti kun se on täynnä. Sarjat M, S ja N aloittavat trapammunnalla.

Kilpailuissa kiväärilajien loppukilpailut ammutaan viime vuotiseen tapaan. Haulikkolajeissa loppukilpailun ampuvat alkukilpailun kuusi (haulikossa) ja viisi (trapissa) parasta kaikissa sarjoissa. Tasatulokset ratkotaan ampumalla. Loppukilpailun jälkeen mahdollisissa tasatuloksissa kolme ensimmäistä sijaa ratkaistaan uusinta-ammunnalla ja muut sijat sääntökirjan mukaan.

Metsästysammuntojen palkintokäytäntö koskee kaikkia lajeja. Järjestäjä ei hanki kilpailukohtaisia palkintoja, vaan tilittää SML.n Pohjanmaan Piirin OP:n tilille: FI89 5007 0020 1094 86 [HUOM: uusi tilinumero, pankki on muuttunut!] merkillä "PALKINTOMAKSU" 4 €/suoritus 1 viikon kuluessa kisojen jälkeen. Kertyneellä potilla hankitaan palkinnot, jotka jaetaan kilpailukauden päättävässä päätöstilaisuudessa marraskuussa.

Kiväärilajeissa palkinnot jaetaan kuten ilma-aseissa eli ampujan tulokseen lisätään hyvityspisteet ampujan sarjan suomenennätyksen perusteella. Taulukkoon lasketaan kultakin kahden parhaan kisan tulokset. Kaikki sarjat yhdistetään, omat palkintotaulukot sekä hirvi- että luodikkoammunnalle.

Tämä palkintomenettely koskee myös muita kuin Pohjanmaan piiriin kuuluvia ampujia. Palkintomenettely ei koske piiriotteluja, vaan niissä jaetaan kilpailukohtaiset palkinnot.

Pienoiskivääri- CUP:

Sallittu kaliperi on 22LR ja sääntöjen mukainen asemääritys. Kilpaillaan kolmessa sarjassa: alle 60 v, yli 60 v sekä S-sarjat+Naiset. Kilpaillaan sekä pikkuhirvessä (ammutaan 4 koetta + 20 alkukilpailulaukausta + 10 loppukilpailulaukausta. Kaikki liikkuvaa) että pikkuluodikossa (ammutaan 4 koetta + 20 alkukilpalaukausta + 10 loppukilpailulaukausta. Viiden sarjoissa 2 min / sarja. Kaikki pystyasennosta). Kilpasarjan hinta 10 €, josta piirille tilitetään 4 €/suoritus palkintomaksua.

SM-kilpailut:

SM-kilpailujen joukkueenjohtajat: Hirvenjuoksut Antti Hakola. Kivääriammunnoissa Pekka Karhunen, haulikkoammunnoissa Antti Hakola, haulikon lajijohtajana Erkki Ritoniemi.

Piiri ilmoittaa SM-kilpailuihin. Piiri maksaa SM-osanottomaksut S-sarjojen osalta kokonaan. Muiden sarjojen osalta piiri maksaa yli 20 € menevän osuuden niiden kilpailijoiden osalta, jotka ovat kivääri- ja haulikkolajeissa osallistuneet vähintään 1 katsastuskisaan sekä hirvenjuoksuissa ja -kävelyissä vähintään 3 katsastuskisaan. Kilpailijan maksu käteisellä lajijohtajalle tai SML.n Pohjanmaan Piirin OP:n tilille: FI89 5007 0020 1094 86 [HUOM: uusi tilinumero, pankki on muuttunut!] ja viiteriville maksajan tiedot. Ammuntalajien eräpäivä on 11.7. ja hirvenjuoksujen 18.7.

Osanottomaksut:

Osanottomaksut: Juoksut ja kiväärilajit nuoret 5 €, muut 12 €. Haulikkolajit nuoret 7 €, muut 15 €.

Tulokset:

Kaikkien kilpailujen tulokset sähköisessä tiedostomuodossa välittömästi kilpailujen jälkeen etkujala@gmail.com ja veli.kujala@metsastajaliitto.fi sekä alueen lehtiin. Kiväärilajien tulokset juha.ristimaki@hotmail.com ja pekka.karhunen@metsastajaliitto.fi, haulikkolajit erkki.ritoniemi@vlsi.fi.

Kilpailijalla tai kilpailijaa valvovalla henkilöllä on oltava voimassa oleva aseenkantolupa mukana kisoissa.

Yhteyshenkilöt